وزارت صنعت، معدن و تجارت پیشنهادی را در پنج بند جهت تخصیص تسهیلات بانکی ۴۲ هزار میلیارد تومانی به ۱۲۱ هزار واحد تولیدی و صنعتی در سال آینده به ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی ارائه کرده است.
منوچهر طاهایی، سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت در گفتوگو با ایسنا، در رابطه با ارائه پیشنهاد مذکور توسط این وزارتخانه به ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، اظهار کرد: این طرح اخیرا به ستاد ارائه شده است تا در سال آینده با کمک بانکها تسهیلات ۴۲ هزار میلیارد تومانی به ۱۲۱ هزار واحد صنعتی و تولیدی اختصاص یابد.
وی با اشاره به اینکه طرح مذکور در پنج بند مدنظر قرار گرفته است، گفت: ارائه تسهیلات بانکی به ۱۰۰ هزار صنف تولیدی به منظور نوسازی، ۵۰۰۰ واحد صنعتی در جهت نوسازی صنایع، ۱۰ هزار واحد صنعتی به عنوان سرمایه در گردش، پنج هزار واحد صنعتی جهت تکمیل طرحهای نیمه تمام و ۱۰۰۰ واحد جهت نوسازی و تجهیز معادن در طرح پیشنهاد شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت به ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی مدنظر قرار گرفته است.
طاهایی با بیان اینکه طرح مذکور در تداوم طرح رونق تولید بنگاههای تولیدی و صنعتی است که برای سال آینده پیشنهاد شده است، عنوان کرد: این طرح متفاوت از طرح رونق تولید است و اگر به تصویب ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی برسد با کمک بانکها در سال آینده به مرحله اجرا در میآید.
به گفته مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت، در صورت تصویب طرح پیشنهاد شده که اخیرا از سوی این وزارتخانه به ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی ارائه شده است، در سال ۱۳۹۶ مجموع ۱۲۱ هزار واحد تولیدی و صنعتی معادل ۴۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی دریافت خواهند کرد.
به گزارش ایسنا، در سال ۱۳۹۵ نیز طرح رونق تولید بنگاههای تولیدی توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت با همکاری بانک مرکزی مدنظر قرار گرفت تا در ابتدای امر ۷۵۰۰ واحد تولیدی کوچک و متوسط معادل ۱۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی دریافت کنند، اما بر اساس آخرین آمار اعلام شده از سوی بانک مرکزی تاکنون بیش از ۲۳ هزار واحد یعنی بالغ بر سه برابر تعداد ابتدایی تسهیلات دریافت کردهاند و طبق آخرین آماری که به تازگی اعلام شده تا نیمه اسفندماه سال جاری حدود ۱۶ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات، به حدود ۲۳ هزار و ۴۱۰ بنگاه کوچک و متوسط پرداخت شده است.