مهمترین خواسته اقتصادی اتاقی‌ها از دولت دوازدهم

  1. خانه
  2. Uncategorized
  3. مهمترین خواسته اقتصادی اتاقی‌ها از دولت دوازدهم
رئیس اتاق بازرگانی ایران به تشریح مهمترین اولویت‌ها و انتظارات اقتصادی از دولت دوازدهم پرداخت.

به گزارش ایسنا، غلامحسین شافعی امروز (یکشنبه) در نشست هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری و تشریح مطالبات فعالان اقتصادی از دولت دوازدهم عنوان کرد: ملت ایران با مشارکت گسترده، تبلور و خواست اکثریت مشارکت جو و فعال جامعه در انتخابات نشان دادند و چشم ها رو به خود خیره کرده و قدرت همبستگی خود را به نمایش گذاشتند.

وی ادامه داد: بخش خصوصی ضمن قدردانی از تلاش‌های مثبت دولت یازدهم و با آگاهی از نقایص و نقاط ضعف کسب و کار خواستار اصلاح این حوزه‌هاست. تمامی این اقدامات تنها در صورت برخورداری از نقشه راه برای توسعه اقتصادی می‌تواند ثمربخش باشد؛ بنابراین ضرورت تهیه سند توسعه اقتصادی ضرورت دارد.

رئیس اتاق بازرگانی ایران خطاب به رئیس جمهور منتخب عنوان کرد: اقتصاد و اجتماع ایران در عرصه اعتماد به نفس، اندیشه و عمل شاهد تحولات جدیدی است و ‌غبار نا امیدی در حال بر چیده شدن است. انسان شیفته عشق، حقیقت و صداقت است. بخشی از مسئولیت اجتماعی شما این است که سرمایه های اجتماعی را در ایران احیا کنید.

وی اضافه کرد: طبیعتا هر اجتماعی بر پایه ارزش های خود بنا شده و به سادگی نمی توان نتایج خود را با سایر کشورها مقایسه کرد. از سوی دیگر هیچ عامل یگانه ای را نمی توان مانع توسعه دانست و هیچ عاملی به تنهایی نمی تواند باعث توسعه شود و غلبه بر مشکلات امری خود به خودی نیست و توسعه بدون همدلی و خواست مردم این مرز و بوم امکان‌پذیر نیست.

شافعی با اشاره به برخی مشکلات اقتصادی گفت: در قدم اول باید بپذیریم که بخشی از حرکت های انجام شده نقایصی داشته است. ما شاهد نگرانی های اجتماعی و شغلی و همین طور افزایش هزینه های تولید در داخل، کاهش نسبی قیمت واردات هستیم. گاهی تصور می شود هر گاه فرآیند توسعه آغاز شود بدون وقفه ادامه پیدا می کند اما آنچه برای تداوم این مسیر و تقویت خصوصی سازی در هر کشوری مهم است، ایجاد نظام انگیزشی بر اندیشه و عمل است.

رئیس اتاق بازرگانی ایران ادامه داد: ساختارهای سازمانی بخش عمومی در تحقق آرمان هایش توسعه نقش مهمی ایفا خواهد کرد. هر گاه این ساختارها هماهنگ باشد به صورت وزنه هایی به عنوان رفع موانع در مسیر توسعه عمل می کند. در خواست بخش خصوصی این است که این نیروها را به سمت بخش های مولد سوق دهد.

شافعی تصریح کرد: آینده از آن کسانی است که امکانات را قبل از آشکار شدن می بینند؛ لذا برای موفقیت باید به سراغ کسانی رفت که به عمل درست اقدام کرده اند و عمل آن ها توسعه را یاری می کند.

فهرست